
Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Evkur Yeni Malatyaspor karşısına; Gökhan, Göksu, Umut, Alim, Diarra, İshak, Guido, İrfan, Poepon, Bentley, Te Vrede on biri ile çıktı. Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Sabri, Cengizhan, Burak, Yusuf Emre, Furkan, Renato, Özgür İleri, Sane, Melih Okutan yer aldı. Evkur Yeni Malatyaspor ise Boluspor karşısına; Farnolle, Yalçın, Murat, Chebake, Dening, Peraira, Azubuike, Ferhat, Eren, Mba, Boutaib on biri ile çıktı.
Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, geçtiğimiz hafta oynanan Antalyaspor maçındaki kadrodan farklı bir kadro ile sahaya çıktı. Karşılaşmaya Evkur Yeni Malatyaspor’un vuruşu ile başlandı. Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını Evkur Yeni Malatyaspor geliştirdi. 2’inci dakikada yaklaşık olarak 25 metreden yapılan vuruşu kaleci Gökhan son anda kornere çeldi. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Evkur Yeni Malatyaspor 37’inci dakikada gole çok yaklaştı. Uzaklardan yapılan şut, çataldan oyun alanına geri döndü. Bu pozisyonun devamında bu kez Boluspor gole çok yaklaştı. Bentley, sağ kanatta rakibinden sıyrıldı ceza sahası içinde topu kaleye gönderen Bentley’in vuruşunu kaleci güçlükle kornere çeldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor’da ikinci yarıda 4 değişiklik yapıldı. Özgür, Yusuf Emre, Renato ve Burak oyuna girdi, İshak, Göksu, Diarra ve İrfan oyundan çıktı. Boluspor 53’üncü dakikada gole çok yaklaştı. Defansın hatasında Guido kaleci ile karşı karşıya kaldı. Guido’nun vuruşunu kaleci kurtardı. Evkur Yeni Malatyaspor maçın 60’ıncı dakikasında golü buldu. Serbest vuruşta direkten dönen topu çizgide takip eden Emanuel Dening kafa ile topu ağlara gönderdi. Evkur Yeni Malatyaspor bu golle maçta 1-0 öne geçti. Evkur Yeni Malatyaspor maçın 85’inci dakikasında 2’inci golü buldu. Ceza sahası içinde topla buluşan Ahmet Aras düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Evkur Yeni Malatyaspor maçta 2-0 öne geçti. Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca, Boluspor ikinci hazırlık maçında Evkur Yeni Malatyaspor’a 2-0 mağlup oldu.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!