
Haber:BMA
Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşmelerine Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda devam edildi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, komisyon toplantısında kanun tasarısındaki üç maddenin sağlıksız olduğunu söyleyerek, "Bu üç madde yandaşa ve vurgunculara peşkeş çekilebilecek imkanlar sağlıyor. Birincisi kıyı, ikincisi zeytin ve üçüncüsü de mera yasası. Kaldırın bu üç maddeyi. Öbürlerinin içinde sanayinin önünü açacak, gelişmesini sağlayacak maddeler var. Alt komisyon oluşturalım, alt komisyon görüşmelerini yapsın. Özellikle önem arz eden yerler var. Buralar tespit edilsin ve farklı uygulama yapılsın" ifadelerini kullandı.
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ise, 'yandaş', 'rant' gibi kelimeleri kullanmanın kanuna katkı sağlamayacağını belirterek, "Biz eğer Sanayi Komisyonunun geçmişteki çalışmalarında olduğu gibi burada görüşlerimizi ifade etmezsek alabileceğimiz yol olmaz. Sahada, üretimin bütün katmanlarıyla Yüksek Öğretim Kurulundan, sanayi-üniversite iş birliğinden, sanayi odalarından, borsalardan, aklınıza gelebilecek tüm katmanlardan gelen talep neticesinde ortaya bir kanun paketi koyuyoruz" ifadelerini kullandı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!