
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl, bugün bazı basın yayın organlarında Bolu 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin CHP Bolu İl Yönetimine 3 kişilik kayyum atadığına dair haberlerin yer alması üzerine yazılı açıklama yaptı. Bingöl açıklamasında, "Eylül 2016 tarihinde Bolu CHP İl Yönetimine kongre kararı alınması ve kayyum tayini için Bolu 2.Sulh Hukuk Mahkemesi'nce dava açılmıştır. 12 Mayıs 2017 tarihinde yapılan 7. celsede mahkeme, Olağan Kongre takviminin açıklanmasına rağmen kayyum tayini yönünde karar vermiştir. Bu karara karşı kanun yolları (istinaf/temyiz) açıktır. Keza verilen kararda tedbir hükmü bulunmamaktadır. Bu nedenle söz konusu kararın kesinleşmeden icra edilebilmesi mümkün değildir" ifadelerini kullandı.
"Temyiz yolunun açık olduğu bu kararın kesinleşmesi için hukuki sürecin tamamlanması gerekiyor" diyen Bingöl, şunları kaydetti:
"Hukuki süreç tamamlanmadan bir kayyum görevlendirilemez. Mahkeme kararında hem tedbirin olmaması hem de istinaf yolunun açık olması nedeniyle CHP Bolu İl Yönetimine bir kayyumun atanması mümkün değildir. Söz konusu dava 6 aydan uzun süredir devam ediyor. Bu dava, 'Olağanüstü İl Kongresi' talebine yönelik bir davadır. Bunu başka yöne çekmek art niyetli bir tutumdur ve partiye zarar vermekten öteye gitmez. Temyiz yolu açık bir davanın sonuçlanmış gibi yansıtılması da doğru değildir. Ayrıca Bolu İl Yönetimindeki iki yönetici hakkındaki adli soruşturmayı yukarıda belirtilen dava süreci ile ilişkilendirmeye çalışmak, tamamen kötü niyetli ve yanıltmaya yönelik eylemlerdir. "






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!