
Haber: Ebru EYVAZOĞLU
Bolu’da zihinsel engelli 30 yaşındaki Erhan Gümüş’ü, darp ettikten sonra Çamkamlar Çamlığı’na götürüp işkence yapıp boğazını keserek öldürdükleri iddiasıyla tutuklu bulanan 3 kişi hakkında Bolu Ağır Ceza Mahkemesi kararını verdi. Katillere ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının yanı sıra 6’şar yıl hapis verildi.
Son sözleri sorulan katil zanlıları iddiaları reddettiler. Gökhan Çakır polise anlatarak olayı kendisinin aydınlattığını söyledi. Pişman olduğunu belirten Çakır, “Cezam neyse çekeceğim. Ama ben vatandaşlık görevimi yerine getirdim” dedi.
Ömer Şancı da Gökhan Çakır tarafından kullanıldığını iddia ederek “Ben sadece onları arabayla ormanlık alana götürdüm. Öldürme suçuyla ilgim yok. Gökhan’ı daha önce polise ihbar etmediğim için çok pişmanım” dedi.
Ömür Baltaoğlu da define aramak için kendisini çağırdıklarını ve bilgisi olmadan olaya dahil ettiklerini iddia ederek, “Ben olayın başından beri suçumu kabullendim. Çok pişmanım. Adaletinize sığınıyorum” dedi.
Savunmaların ardından mahkeme kararını açıkladı. Sanıklardan 34 yaşındaki Gökhan Çakır, 48 yaşındaki Ömür Baltaoğlu ve 32 yaşındaki Ömer Şancı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılırken, aynı zamanda sanıklara birden fazla kişiyle ve silahla hürriyeti tahdit suçundan 6’şar yıl hapis cezası verildi. Gökhan Çakır’a iftira suçundan da artı 2 yıl 6 ay hapis verildi.
Olayın geçmişi:
Bolu’da 2 Şubat tarihinde bir otobüs firmasının servis şoförü olan Gökhan Çakır, Belediyede temizlik işçisi Ömer Şancı ve Ömür Baltacıoğlu ile birlikte, kendisine küfür ettiğini iddia ettiği zihinsel engelli Erhan Gümüş'ü aracın bagajına koyup Çakmaklar Çamlığı adı verilen ormanlık alana götürdüler. 3 kişi, vücudunun çeşitli yerlerini çakmakla yaktıkları Erhan Gümüş'ü boğazını keserek öldürdü. 17 gün sonra tekrar olay yerine giden 3 şüpheli arasındaki Ömer Şancı'nın, Erhan Gümüş'ün cesedine cinsel istismarda bulunduğu ileri sürüldü. Cesedi gömerek olay yerinden ayrılan 3 kişi, polisin çalışması sonucu yakalandı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!