
Haber: Ebru EYVAZOĞLU
Olay Bolu’nun Gerede İlçesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Gerede’de eşi ile arası bozulan M.Ş., eşiyle arasının düzelmesi için hocaya gitti. H.A. adlı şahıs, barışmak için muska yazacağını ve aynı zamanda büyünün bozulması için eşinin çamaşırını kendisine getirmesini istedi. Cinci hocanın dediklerini yapan M.Ş. eşinin çamaşırını hocaya büyünün bozulması için götürürken, muska karşılığında da 1500 TL para ödedi. Ancak eşi ile arası düzelmeyen M.Ş., H.A. aslı şahıstan şikayetçi olarak Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açtı.
H.A.’nın ilçede başka kişilerden de büyü bozmak, muska yazmak gibi gerekçelerle para aldığı iddia edildi. Dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık” suçlamasıyla yapılan yargılama sonucunda H.A.’ya 2 yıl 6 ay hapis cezası ve 50 bin TL adli para cezası verildi.
Ey insan oğlu ve kızı,kadını bir sorunun olduğunda Bilim,Fen ve Teknolojiden medet um.Diğer yaygaraların hepsi safsatadır.Dogmatizm senin cebinden paranı alır.Sorununa çözüm bulmaz.Bilim,Fen ve Teknoloji doğduktan sonra dogmatizm denen safsatalık çöpe atıldı.Hala çöplükte şifa aramayı bırakın.
hoca,nın ne kusuru var..!!.cezayı ona gidenlere kesmek lazım.(sanırım kusurlu mal satmaktan kesilmiştir.!!!)eşiyle arası düzelseydi yasal mı olacaktı.!






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!