
MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Artunç, Mengen İlçe Başkanı Ramazan Yıldırım’la birlikte Mengenli vatandaşlarla bir araya gelerek, ülkemiz üzerine oynanan oyunlar ve 16 Nisan referandumunda neden ‘evet’ oyu verilmesi gerektiği konusunda vatandaşları bilgilendirdiler.
MHP’liler ilgiden memnun
Mengen’de Pazar yeri ve esnaf ziyaretinde bulunan MHP’liler, vatandaşlardan Türkiye üzerinde oynanan oyunlar konusunda duyarlı olmalarını isteyerek, tüm iç ve dış düşmanların birlik yapıp bu aziz Türk Milletini ortadan kaldırmak için yaptıkları oyunu ‘evet’ oyu vererek bozmalarını istediler. Vatandaşlara değişen anayasa maddelerinin ülkeye getireceği katkının anlatıldığı broşürleri dağıtan MHP’li yöneticiler, gördükleri ilgiden memnun olduklarını ve bu aziz milletin sağduyusuna her zaman güvendiklerini dile getirdiler.
“Üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız”
Diğer taraftan seçim çalışmalarına şehir merkezinde ev toplantıları yaparak devam eden MHP İl Başkanı Adem Evcil, “Tüm teşkilatlarımız şuan da Bolu’yu karış karış dolaşarak 16 Nisan’ın önemini anlatıyoruz. Merkez İlçe Başkanım Osman Artuç başta olmak üzere büyük bir özveriyle çalışan tüm ilçe başkanlarıma teşekkür ediyorum. Ülkücü kadrolar 16 Nisan öncesi üzerine düşen sorumluluğun farkındadır. Bu sorumlulukla gece gündüz çalışıyoruz” diye konuştu.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!