
Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, göreve geldiğinden bu yana birçok açılış yaptı. Törenlerde kurdele kesti. Doğanay, kurdeleleri kestiği makasların tamamını koleksiyonuna kattı. Açtığı binaların, fabrikaların ya da yolların makasları Doğanay ailesinin evindeki yerini aldı.
Nurettin Doğanay’ın, ilginç ama bir o kadar da hoş olan makas koleksiyonculuğu Bolu’da bir lokantanın açılışı sırasında ortaya çıktı. Açılış kurdelesini kesen Doğanay, makası elinden almak isteyen görevliye, “Makası vermem, ben açılışını yaptığım yerlerin makasını eve götürüyorum ve üzerine nerenin açılışında kullandığımı yazarak saklıyorum” dedi ve makası ceketinin iç cebine koydu.
ERDOĞAN’I GEÇER Mİ DERSİNİZ?
Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da açılışını yaptığı yerlerin makaslarını koleksiyonuna katıyor. Göreve geleli henüz kısa bir süre olmasına rağmen bir çok açılışa katılan ve makas koleksiyonuna devam eden Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın, İstanbul Belediye Başkanlığı’ndan Cumhurbaşkanlığı sürecine kadar, uzun yıllardır görevde olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı geçmesi ise oldukça zor görünüyor. Ancak bu iki gönül adamının ortak davranışı ise vatandaşlar tarafından sevgi ve ilgiyle karşılanıyor. (BMA)






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!