
Bolu Borazanlar Mahallesi’nde bir tarlanın ortasında ateş yakıp yaklaşık 20 kişi bonzai kullanırken polise yakalandı. Yakalananlardan 3’ü sanık olarak Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkarıldılar. H.B.’nin evinde bonzai yapımında kullanılan yavşan otu bulunurken, H.B. “Eşim kabız olduğu için aktardan almış. Benim haberim yok” dedi.
Haber: Ebru EYVAZOĞLU
Bolu’da yapılan operasyonla Borazanlar Mahallesi’nde bir tarlanın ortasında ateş yakıp yaklaşık 20 kişi bonzai kullanırken yakalandı. Yakalananlardan 3’ü sanık olarak Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaya başladı. 2 kilo 93 gram sentetik uyuşturucu ve 86 kilo 39 gram uyuşturucu yapımında kullanılan sentetik madde ile bir bıçağın ele geçirildiği operasyonda M.B. ve H.B. Tutuklu yargılanırken, B.T. de tutuksuz yargılanmaya başladı.
Tanıklar, M.B.’yi “Mert” ismiyle tanıdıklarını ve uyuşturucu maddeyi ondan temin ettiklerini söylediler. Tanıklardan B.E. “Ben uyuşturucu kullanıcısıydım. M. B.’yi, Mert diye tanıyordum. Birlikte tarlaya girdik. Alışverişi yaptık ve çıkarken polis yakaladı” dedi.
ATEŞ BAŞINDA UYUŞTURUCUYU PAYLAŞIYORLARMIŞ
Tutuklu yargılanan sanık M.B. savunmasında “Hepimiz birlikte toplanır, parayı toplar ve malı ben alır gelirdim. Hepimiz ortak alıp iş yapıyorduk. Bize tüm uyuşturucuyu İstanbul’dan getiriyorlardı. Siyah lüks marka araçlar bize bunu temin ediyordu. Kendi aramızda para topluyorduk. Paraları alıp, bu araçlardan temin ediyordum. Yeri geliyordu kendi maaşımdan bazen de eşimden alıyordum. Uyuşturucuyu aldıktan sonra tarla da ateş yakıp etrafında uyuşturucuyu bölüşüyorduk. Hepsi neden böyle iddialar da bulundu bilmiyorum” ifadelerini kullandı.
“YAVŞAN OTUNU EŞİM KABIZLIK İÇİN ALMIŞ”
H.B.’nin de “dayı” olarak bilindiği ifade edilerek, operasyonda evinde ele geçirilen yavşan otunun gerekçesi soruldu. Bonzai yapımında kullanılan ve satışı serbest olan yavşan otu ile ilgili olarak H.B. “Benim ottan haberim yok. Eşim aktardan almış. Kabızlık için kullanıyormuş” ifadesini kullandı. Duruşma29 Aralık 2016 tarihine erteledi. Sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!