
Haber: Ebru EYVAZOĞLU
Bolu’da iddiaya göre R.T. adlı TIR şoförü, aracını yol kenarına park ettikten sonra babaanneleriyle yolda yürümekte olan iki küçük çocuğu durdurdu ve bisküvi verdi. Çocukların babaannelerinin kendilerinden uzaklaşmasını fırsat bilen yaşlı adam, iki küçük kızı TIR’ın arkasına götürerek tacizde bulunmak istedi. Ancak o sırada olay yerinden geçmekte olan polis memurları durumu fark etti ve yaşlı adama müdahale etti. Polisin kendisine tekme attığını ve yere düştüğü sırada başını stepneye çarptığını söyleyen yaşlı TIR şoförü, çocuklara “hayır olsun” diye bisküvi verdiğini iddia etti.
Evli ve 3 çocuklu TIR şoförü R.T. suçlamaları reddederek, “Orman İşletmeye geldiğimde araçtan ses geldiğini fark ettim. Kontrol etmek için durduktan sonra küçük kızları gördüm. Ben çocukları sevindirmek için yanımda sürekli bisküvi, çikolata taşırım. Yanıma iki bisküvi alıp çocuklara verdim. Sonra da başlarına dokunup ‘Hadi gidin artık’ dedim. Bu sırada polis memurlarından biri gelip ayağıyla vurdu. Ben dengemi kaybedip yere düştüm ve başım stepneye çarptı. Karakolda çocuklar da kendilerine yönelik bir eylemim olmadığını söylemelerine rağmen, şikayetçi olmaları sağlandı” dedi.
Polis memurlarının ise yaşlı adamın küçük kız E.A.’yı TIR’ın arkasına götürdükten sonra kucakladığını ve ona dokunduğunu gördükten sonra müdahale ettiklerini söyledikleri öğrenildi. Mahkemede ifade veren 4. Sınıf öğrencisi E.A. da babaanneleri önde giderken 7 yaşındaki kardeşi ile yan yana yürüdükleri sırada R.T.’nin kendilerine yaklaşarak bisküvi verdiğini, almak istemediklerinde “polis amcalar size küser” dediğini belirtti ve “Bizi TIR’ın arkasına doğru götürdü. Orada para çıkarıp önce öptükten sonra parayı vereceğini söyledi. Beni yanağımdan öpüp kucakladı. O sırada polisler geldi. Ne yapıyorsun diyerek, elimizdeki bisküvileri çimenlere attılar” dedi.
Olay Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na ihbar edilirken tanıkların dinlenmesi için duruşma 15 Aralık 2016 tarihine ertelenmesine karar verildi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!