
AK Parti iktidarı milletinden aldığı destek ile bir yandan terör ve onun etkileri ile mücadele ederken bir yandan da reformlarına devam ediyor.
Yaşanan darbe girişimi ve terör olaylarının ülke ekonomisine yarattığı etkileri azaltmak için yeni düzenlemeler ve reformları hayata geçiren AK Parti iktidarı, son olarak zamanında primini ödeyen Bağ-Kur'lu esnafa indirim getirdi.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti iktidarının insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla ekonomik alandaki halkımızı rahatlatacak adımları atmaya devam ettiğini söyledi.
1 Kasım seçimlerinde verdikleri sözleri yerine getirmenin huzurunu yaşadığını ifade eden Doğanay; "Emeklilerimize seçimden önce vereceğimize söz verdiğimiz 'seyyanen 100 lira' zammı, söz verdiğimiz gibi verdik. 'Asgari ücreti bin 300 liraya çıkaracağız.' dedik onu da sağladık. Esnafımıza yük getiren sosyal güvenlik destek primlerini önce düşürerek sonra da ortadan kaldırdık. Bu yükü devlet kendi sırtına aldı. Vatandaşlarının üzerinden onu alarak rahatlattı, böylece esnafımız çok önemli bir kolaylıkla karşı karşıya kaldı" diye konuştu.
Asgari ücretin yükselmesine bağlı olarak esnafın ödediği Bağ-Kur primlerinin de yükseldiğini anımsatan Doğanay, esnafın ödediği primin yaklaşık 120 liralık artışla 568 liraya geldiğini ifade etti.
Esnafın bu konuda kendilerinden iyileştirme beklediğini aktaran AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; "Bu konudaki düzenlemeye ilişkin yasa TBMM'den çıktı ve inşallah önümüzdeki günlerde uygulanmaya başlanacak. Bundan ilimizdeki esnaflarımızla birlikte 2 milyon 790 bin esnaf istifade edebilecek. Eğer esnafımız 568 lira olan primini zamanında öderse, 485 lira yani 83 liralık indirimden her ay istifade edebilecek. Esnafımızın bunu iyi anlayacağını ve primlerini zamanında ödeyerek bu indirimden ve destekten yararlanmaları çağrısında bulunuyorum" dedi.Gülsevim Aydın






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!