
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Manavlar Odası tarafından pazaryerinde gerçekleştirilen esnaf duasına katıldı. Duaya, Manavlar Odası’nın misafiri olarak Güdül Kaymakamı Fatih Arıkoğlu, Güdül Belediye Başkanı Hava Yıldırım ve AK Parti Güdül İlçe Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Muzaffer Yalçın da katıldı.
Bolu Manavlar Odası tarafından pazaryerinde esnaf duası gerçekleştirildi. Pazaryerinde ilk defa gerçekleştirilen ve bundan sonra her Pazartesi gerçekleştirilecek olan esnaf duasının ilkine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’da katıldı.
Pazaryerinde bulunan Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ofisinin önünde gerçekleştirilen duaya ayrıca Bolu Manavlar Odası’nın davetlisi olarak Güdül Kaymakamı Fatih Arıkoğlu, Güdül Belediye Başkanı Hava Yıldırım, Bolu İl Müftüsü İzani Turan, Bolu AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, BESOB Başkanı Tahir Gayret, AK Parti Güdül İlçe Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Muzaffer Yalçın, Manavlar Odası yöneticileri ve esnaflar katıldı.
Dua öncesinde Güdül’den gelen misafirlerle kısa bir süre sohbet eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Müftüsü İzani Turan’ın okuduğu duanın ardından Güdül heyeti ve duaya katılanlarla birlikte esnafı gezerek hayırlı işler diledi. Gülsevim Aydın






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!