
Velioğlu açıklamasında; “15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilmek istenen alçak darbe girişimi sonrasında devletimizin ve Türk halkının gösterdiği şanlı direnişin yanında yer alarak darbeye tüm gücüyle karşı çıkan Bolu basını, darbe girişimimin ilk anlarından itibaren demokrasi adına verilen bu mücadelen yüz akıyla çıkmıştır. Bizler ülkemizin aydınlık ve güçlü geleceği için her daim devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz.
Darbecilerin masum halkı tehdit ettiği ve silah uzattığı anlarda her türlü tehdide rağmen gazeteci arkadaşlarım halkın haber alabilmesi için saatlerce korkusuzca çalışmıştır. Bu anlamda meslektaşlarıma gösterdikleri bu cesaret örneği için teşekkür ediyorum.
Türk basınında sansürün ilk uygulandığı tarih 10 Mayıs 1876'dır. 24 Temmuz 1908 tarihinde İkinci Meşrutiyet yürürlüğe girdikten sonra bu uygulamaya son verilmesi günümüzde “Sansürün kaldırılması” olarak adlandırılmaktadır. Bizler sansürün kaldırılmasının yanı sıra hızlı haber almak için yetkililerimizin basın mensuplarına yardımcı olmalarını bekliyoruz. Hain darbe girişimi sonrasında gerçekleştirilen operasyonları ve yaşanan olayları daha hızlı bir şekilde kamuoyunu duyurmak bu anlamlı günde en büyük arzumuzdur. Özellikle Bolu Valisi Aydın Baruş’un bu konuda bize daha fazla yardımcı olacağından şüphemiz yoktur.
Şu unutulmamalıdır, özgür ve tarafsız basın toplumun en büyük güvencelerinden bir tanesidir. Terör olaylarıyla mücadele ettiğimiz bu günlerde çalışma şartlarımızın daha kolay hale getirilmesini ve basının sorunlarının düzenlenmesi en büyük temennimizdir. Bizler her türlü darbeye karşı Türk halkıyla ve devletimizle tek yürek olacağız” ifadelerine yer verdi.Hilal Kemertaş






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!