
Sabah saatlerinde Mardin’in Midyat ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit olan polis memuru Şerife Özden Kalmış’ın (31) Bolu’da yaşayan babasına acı haber verildi. Beşkavaklar Mahallesi Bolnak Sitesi'nde yaşayan baba İbrahim Sütçü’ye emniyet yetkilileri tarafından acı haber verildiği sırada sağlık ekipleri de evin önünde hazır bulundu.
ESKİ CUMHURBAŞKANI GÜL’ÜN YAKIN KORUMASI
Uzun bir süre eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yakın korumalığını yaptığı öğrenilen şehit polis Şerife Özden Kalmış’ın abisi İsmail Sütçü, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Kardeşim şehitlik mertebesine, en üst mertebeye ulaştı. Allah rahmet eylesin. Kendisiyle telefonda görüşüyorduk. Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün uzun süre yakın korumalığını yaptı. Çok üzüntülüyüz” dedi.
5 AYLIK EVLİYDİ
8 yıllık polis memuru olan şehit Şerife Özden Kalmış’ın, 2 yıldır Mardin’de görev yaptığı ve 5 aylık da evli olduğu belirlendi. Şehit Kalmış’ın cenazesi Kastamonu'nun Araç ilçesinde toprağa verilecek.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!