
Burak Cop İstanbul Sultanbeyli CHP İlçe Örgütün de Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz ile söyleşide bir araya gelerek partililerin sorularını yanıtladı. Parti içi eğitim amaçlı yapılan bu söyleşide ben Osmanlı Devleti'nden bugüne Türkiye'de solun gelişimi, CHP'nin geçirdiği ideolojik evrim ve partimizin sosyal demokrat kimliği üzerine katılımcıları bilgilendirdi.
Öztürk Yılmaz da dış politikadaki son gelişmeler ve CHP'nin pozisyonu hakkında bilgi verdi.
Sunumların ardından, çoğu genç olan partililer ile soru-cevap formatında devam eden söyleşi bir buçuk saat sürdü. 1 Mayıs'ta neden Taksim'e çıkmaya çalışmak yerine Bakırköy'de miting yapma kararı alındığına dair gelen sorulara ise Öztürk Yılmaz ve CHP İlçe Başkanı Murat Kantekin, 1 Mayıs'ın işçi bayramı olduğunu, sendikalar nerede kutlama yapmaya karar verdiyse CHP'nin yerinin de orası olacağını belirtti.
Burak Cop ise bu sorulara şu şekilde yanıt verdi; “10 Ekim Ankara katliamı ve 1 Kasım seçiminde ortaya çıkan manzaranın ardından toplumsal muhalefetin gerileme eğilimine girdi. Taksim'i zorlamayı mümkün kılacak koşulların mevcut değildir. Bu koşullar altında Bakırköy'den sosyal adalet, demokrasi ve laiklik için güçlü bir ses vermenin tüm Türkiye'de yankı bulacaktır.”.
BURAK COP’DAN 1 MAYIS MESAJI
1 Mayıs’da Bakırköy’de olacağını belirten Cop Bolu’da ki işçilere 1 Mayıs mesajı verdi; “Bugün ben de Bakırköy'de olacağım için Bolu'daki yürüyüşe katılamıyorum. Bolu'nun çalışan, üreten bütün emekçilerini sevgi ve dayanışma dolu hislerle kucaklıyorum. İşçisiyle, çiftçisiyle, taşeronuyla, kadrolusuyla, beyaz yakalısıyla, kamu çalışanıyla tüm emekçilerin uluslararası işçi bayramını kutluyorum.”
Erol Değirmenci






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!