
Bolu Valisi Aydın Baruş, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171'inci kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ile birlikte Emniyet Müdür Yardımcılarını, şube müdürlerini ve polis memurlarını makamında kabul etti.
Ziyarette, Bolu Emniyet Müdürlüğü'ne verdiği destekten dolayı Vali Baruş'a çiçek takdim edildi.
Konuşmasında Polis Haftasını ve Polis Gününü kutlayan Bolu Valisi Aydın Baruş, polis teşkilatının özverili bir şekilde çalışan bir kurum olduğunu ifade ederek, "Vatanımıza, milletimize hizmet yolunda sarf ettiğiniz emekleri takdir ediyoruz. Bolu'da da yürütmüş olduğunuz çalışmalardan memnunuz. Sizlerin bu çalışmaları sayesinde Bolu Halkının huzur ve güven içerisinde günlük hayatına rahat bir şekilde devam etmesi hepimiz için gurur kaynağıdır. Mahiyetinizde çalışan Polis arkadaşlarınızla birlikte, devletin yasalarla belirlemiş olduğu kurallara harfiyen riayet ederek, amir memur ilişkisinden biran olsun sapmadan, devletin ve hükümetimizin koymuş olduğu kurallardan başka bir otorite tanımaksızın ülkemize, milletimize ve Bolumuza hizmet ettiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
"EN ÖNEMLİ ÖNCELİK VATANDAŞA HİZMET"
Polis teşkilatının çok köklü bir teşkilat olduğunu dile getiren Vali Baruş, "Polis teşkilatı Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak Osmanlı İmparatorluğu'ndan miras aldığımız en köklü kurumlardan birisi. 171 yıldır büyük bir başarı ve disiplin anlayışı içerisinde ülkemize hizmet ediyor. Bu köklü deneyimin vermiş olduğu tecrübeyle ve bugün dünyada meydana gelen gelişmeleri de takip ederek hem teknolojik imkanlarla hem de kaliteli insan kaynağıyla Polis Teşkilatımız her geçen gün güçleniyor. Bu sayede de ülkemiz bugün karşı karşıya bulunmuş olduğu terör saldırıları ve diğer asayiş sorunları karşısında dimdik duruyor ve vatandaşlarımıza huzur ve güven veriyor. Bu çalışmalarınızda en önemli önceliğimizin vatandaşa hizmet olduğunu göz önünde bulundurarak vatandaşımızla birlikte suç ve suçlularla mücadelede çok daha büyük başarılar sağlayacağınıza inanıyor ve gününüzü tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ise "Bizler de inşallah kanunların bize vermiş olduğu sınırlar çerçevesinde ve sizin verdiğiniz destekle burada elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.Gülsevim Aydın






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!