
Edinilen bilgiye göre, olay, 2014 yılının Ağustos ayında Bolu’nun Gerede ilçesinde yaşandı. 40 yaşındaki Songül A. isimli kadın, M.C.B isimli sevgilisini eve çağırarak görme engelli eşi S.K.’ya akrabası olduğunu söyledi. M.C.B. kanser olan babasının tedavisi için sevgilisi Songül A.’dan para istedi. Songül A. görme engelli eşinin kendisine hediye aldığı cep telefonu ve ziynet eşyalarını M.C.B.’ye verdi. Sevgilisi Songül A.’ya kaçma teklifinde bulundu ancak kabul etmeyince şiddet uyguladı. Evden kaçan Songül A. polise sığındı. Polis M.C.B.’yi gözaltına aldı. Eşinden boşanan Songül A. ve M.C.B. hakkında dolandırıcılık suçundan dava açıldı.
Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Songül A., “M.C.B. paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Eşimin bana hediye aldığı telefon ve ziynet eşyalarını ihtiyacı olduğu için M.C.B.'ye verdim. Eşim olayı öğrendikten sonra beni sokağa attı. 2 gün boyunca sokaklarda rezillik çektim. Eski eşimden şikayetçiyim. Benim suçum yok" dedi.
Savcı, Songül A. ve M.C.B.’nin beratını talep etti. Savcı, hediyenin başkasına verilmesinin dolandırıcılık suçu kapsamına girmediğini ifade etti. Duruşma, ileri bir tarihe ertelendi.İHA






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!