
Vatandaşlarımızın sağlığı için gece gündüz çalışan Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sıklıkla gerçekleştirdikleri market denetlemeleri sırasında yine birçok tarihi geçmiş ürüne rastladı. İlimizde faaliyet gösteren yaklaşık 4 markette tespit edilen son kullanma tarihi geçmiş ürünler toplanarak imha edilmek üzere Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne getirildi.
Ürünlerin arasında son kullanma tarihi geçmiş bebek mamalarının ve yine 2013 yılında son kullanma tarihi dolmuş diş macunlarının bulunması işin ciddiyetini gözler önüne serdi. Konu ile ilgili konuşan Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşlarımızın da son kullanma tarihi geçmiş ürünler konusunda duyarlı olmaları gerektiğini belirterek; “Zabıta Müdürlüğü olarak bizler vatandaşlarımızın daha sağlıklı ürünler tüketebilmesi adına aralıksız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fakat bu konuda en büyük iş esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza düşmektedir. Esnaflarımız tarihi geçmiş ürünleri raflarından mutlaka indirmeli ve iadelerini yapmalıdırlar. Bolu Belediyesi olarak kesinlikle bu tür tarihi geçmiş ürünlerin halka satılmasına izin veremeyiz” dedi.
Ayrıca yetkililer vatandaşlarımızın alışveriş yaparken dikkatli olmaları gerektiğini belirterek; “Bizler sık sık denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz fakat bu ürünlerin ortaya çıkarılıp imha edilmesi konusunda vatandaşlarımız da bizlere destek olmalılar. Ürün alırken her vatandaşımız aldığı ürünün mutlaka son kullanım tarihine bakmalı. Eğer son kullanma tarihi geçmiş bir ürüne rastlarsanız anında belediyemizin ücretsiz hattı olan 444 26 58 veya 153 Zabıtayı arayarak ihbarda bulunabilirsiniz” şeklinde konuştular.
Haber Merkezi






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!