
Haber: Ebru EYVAZOĞLU
Bolu’da Abdülkadir H. adlı şahıs 2 ay önce uyuşturucu madde ticareti yapma ve çıkar amaçlı suç örgütüne üye olma suçuyla tutuklandı. Van M Tipi Cezaevine konulan Abdülkadir H. iki aydır cezaevinde kaldığını, mağdur olduğunu söyleyerek tahliyesini talep etti.
Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Abdülkadir H., SEGBİS yöntemiyle tutuklu bulunduğu cezaevinde ifadesini verdi. 2 aydır tutuklu olduğu için mağdur durumda kaldığını söyleyen şahıs, “Adaletinize sığınıyorum. Arkadaşım M.E. bana iftira attı. Allah peygamber biliyor, uyuşturucuyla işim olmaz. Beni serbest bırakın” dedi.
Arkadaşına olan borcunu ödemediği için iftiraya uğradığını iddia eden sanık, “Arkadaşım M.E.’ye 5 bin lira borcum vardı. Ödeyemedim. O da sinirlendi bana iftira attı. Hastayım, mağdurum” diye konuştu.
Mahkeme sanığın serbest kalma talebini reddederek duruşma günü olan 23 Temmuz 2015’e kadar tutuklu kalmasına karar verdi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!