
Bolu Merkez’de bulunan bütün parklarda Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yepyeni bir uygulama başlatılıyor. Yeni uygulama çerçevesinde mevcut parklarımızın tamamına vatandaşlarımızın rahatça yiyebileceği türden meyve ağaçları dikiliyor.
Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte çalışmalarına hız verdi. Özellikle refüjler ve kavşaklar olmak üzere şehrin birçok noktasında yaz mevsimi çiçekleri olan Begonya, Sardunya, Petunya ve Kadife çiçekleri diken Park ve Bahçeler Müdürlüğü bunların yanında yepyeni bir uygulamaya daha imza atıyor.
Yeni uygulama ile Bolu’da bulunan tüm parklara da vatandaşlarımızın rahatça yiyebileceği türden meyve ağaçları dikiyor. Konu ile ilgili açıklamalardan bulunan Müdürlük yetkilileri; “Bolu’da yaptığımız tüm parklarımızda yeni bir uygulama başlatarak bu parklarımıza vatandaşlarımızın yiyebileceği türden meyve ağaçları dikiyoruz. Diktiğimiz ağaçlar içerisinde şu anda dut, elma, erik, vişne, kiraz, armut, fındık gibi ağaçlar bulunuyor ve ilerleyen dönemlerde bu türler daha da çeşitlendirilebilecek” dedi.
Haber Merkezi






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!