
Tem Otoyolu üzerinde bulunan bir AVM’de düzenlenen bir yarışma AVM’ye gelen müşterilere eğlenceli dakikalar yaşattı.
Babalar Günü’nün Ramazan’a denk gelmesi nedeniyle bir restoran tarafından bir hafta önce düzenlenen yarışmada en fazla köfte yiyen yarışmacıya ödül verildi.
Köfte Yeme Yarışması’na katılan 14 kişi arasında en çok köfteyi kimin yiyeceği izlenirken eğlenceli anlar da yaşandı. Yarışmacılara önce kaç köfte yiyeceği soruldu. Tahminlerin alınmasının ardından yarışmacılar önlerine gelen bir tabak dolusu köfteyi 3 dakika içerisinde yemeye çalıştı. Biten tabaklara garsonların yeniden köfte koyması ve yarışmacıların süre bitmeden köfteleri aceleyle yemeleri ise izleyenleri kahkahaya boğdu.
Yarışma sonunda 25 köfte yiyen Vedat Aykanat birinci olarak tablet bilgisayarı almaya hak kazandı. Yarışmada 23 köfte yiyen Bünyamin Ergün ve Erhan Özer arasında ise bir yarışma daha düzenlendi. Kısa çubuğu çekenin üçüncü olduğu bu eşitlik yarışmasında ise Erhan Özer 2., Bünyamin Ergün ise 3. Oldu. Yarışmada 2.’ye bakım seti, 3.’ye ise traş makinesi hediye edildi. Köfte Yeme Yarışmasının tüm katılımcılarına da sinema bileti verildi.
Haber Merkezi






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!