
Mengen’in mahalle ve köy muhtarlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, hafta sonu yapılacak seçimin önemine değinen Özcan, “Bu seçim ülkedeki, yolsuzluğun, hukuksuzluğun, baskının ve kural tanımazlığın sona erdiği bir seçim olacak. Çünkü, CHP iktidarı ile tüm bu olumsuzluklar sona erecek” diye konuştu.
“İLK OYLAR CHP’YE”
Muhtarların desteğini aldığı Mengen’deki kahvaltılı toplantının ardından merkeze geçen Özcan, Atatürk Bulvarı’ndaki esnafı ziyaret etti. Pazar günü yapılacak seçimlerde, herkesin sandığa gitmesini rica eden Özcan, ilk kez oy kullanacakların iyi karar vermelerini istedi. İlk oyun hiç unutulmadığını ifade eden Özcan, “CHP, iktidarında gençlerin işsizlik derdine düşmemeleri için çok önemli çalışmalar yapılacak. Merkez Türkiye gibi bir proje işsizliği bitirmek için düzenlendi. Gençlerin ilk oylarına talibiz” dedi.
Özcan, yeni bir başlangıç için toplumun bütün kesimlerinin hafta sonu yapılacak seçimleri beklediğini ifade ederek, “Gelin, oy verin gitsinler” sloganını tekrarladı.
Esnafın temel sıkıntılarını çözmek konusundaki iradelerini tekrarlayan Özcan, “İktidarımız zamanında kurulacak olan ‘Esnaf Bakanlığı’ sayesinde küçük esnaf, zincir oluşturmuş büyük firmalara karşı ezilmeyecek. Biz dar gelirliden yana olan bir hükümet olacağımızı vaad ediyoruz” diye konuştu.
Sohbet ettiği esnaflardan tam destek olan Özcan, çalışmalarına merkezde bulunan diğer mahallelerde devam etti.
Haber Merkezi






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!