
Sadece işletme müdürleri, satış yöneticileri ve satış personelinin dahil edildiği eğitime başvurular değerlendirilerek 70 kişinin ücretsiz katılımı sağlandı.
Türkiye'nin en iyi GSM operatörü olan Turkcell'in uzun dönem Türkiye satış sorumlusu görevini yürüten ÜNKER aynı zamanda Microsoft Türkiye, KOCTAS gibi alanında uzman büyük firmalara danışmanlık yapıyor. Ayrıca ödüllü bir girişimcilik örneği olan 2 500 000 üyeli Turkcell Yemek Guru servisinin sahibi. Genç yaşında girişimcilik akademisi yüksek lisansını bitirip dört şirket kuran ÜNKER Bolu'da iş liderlerine ve satış yöneticilerine standup tadında bir eğitim verdi.
4 adımda satış, Başarılı satışın sırları, Dönme Dolap kitaplarının da yazarı olan ÜNKER'in birçok ulusal platformda ve gazetede yayınları bulunuyor.
Program sonunda Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Haluk YERLİKAYA katılımlarından dolayı teşekkür konuşması yapıp plaket verirken, Bolu Bağışçılar Vakfı Genel Sekreteri Öznur AKKAYA'da Bolu'nun yöresel ürünlerinden oluşan bir hediye sepeti takdim etti.
Katılımcıların interaktif şekilde sunuma dahil edildiği eğitim programında ÜNKER'e ilgi yoğundu
Haber Merkezi






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!