
Kişisel gelişim olarak sunulan Hayatı Iskalamayın, 101 Dua ve İnanç Dopingi adlı e-kitaplarıyla Davud Süleyman, manevi huzur için gerekenleri anlatıyor.
Davud Süleyman, Hayatı Iskalamayın, 101 Dua ve İnanç Dopingi adlı e-kitaplarıyla manevi huzur için yeni bir kapı araladı. "%100 Memnuniyet garantili, hayatınızı değiştirmeye yardımcı..." sloganıyla kişisel gelişim ve huzura giden yolda ilk basamak olarak sunulan kitaplar, masaüstü, taşınabilir ve tablet bilgisayarlar, cep telefonları ve hatta navigasyon cihazlarında da okunabiliyor.
İnanç Dopingi, 101 Dua ve Hayatı Iskalamayın adlı e-kitaplarda manevi huzur için gerekenler, şükretmek ve sıkıntılardan kurtulmak için yollar gösteriliyor. Kitaplar için yapılan tanıtımda da “Elinizdekiler size yetersiz mi geliyor? O zaman şükre sarılın. Elinizde bulunan az bir para için şükretmek herkes için zorlayıcı olabilir. Ama ona sahip olduğunuz için şükretmedikçe hiçbir şeyin değişmeyeceğini anladığınızda, daha çok şükretmek isteyeceksiniz.
Çok mu borcunuz var? O zaman şükre sarılın. Eğer kendinizi ister düşünceleriniz, ister kelimelerinizle parayla ilgili şikayet etmek isteyeceğiniz bir durumda bulursanız kendinize şu soruyu sorun: "Bu şikayetin bedelini ödemeye hazır mıyım?"
İşsiz misiniz? Yaptığınız işten mutsuz musunuz? O zaman şükre sarılın. Mesleğiniz yada işinizdeki fırsatlar, terfiler, para, süper fikirler, ilhamlar ve takdir gibi şeyleri arttırmak ve başarılı olmak için mesleğiniz ve işiniz için şükretmek esastır. Ne kadar şükrederseniz sonunda şükredeceğiniz çok şey olur.
İlişkilerinde problem mi yaşıyorsunuz? O zaman şükre sarılın. Gerek içinden çıkmadığınız bir ilişki gerek hastalık sıkıntısı tüm bu olumsuz olayların başlıca sebebi uzun süreli şükürsüzlükten doğar. Yüce Allah'ın bize verdiği elimizde olan her şeye her zaman şükretmeliyiz ki devamı gelsin.
Daha içten daha samimi daha mükemmel bir insan olmak ister misiniz? O zaman şükre sarılın. "Andolsun, eğer şükrederseniz gerçekten size arttırırım ve Andolsun, eğer nankörlük ederseniz, şüphesiz, benim azabım pek şiddetlidir" ifadeleri kullanılıyor.
Haber Merkezi






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!