
Bolu Merkez Çukurören Köyü'nde ikamet eden 82 yaşındaki Kore Gazisi İbrahim Karakanlı Valiliğe gelerek Bolu Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti.
Bolu Valisi Aydın Baruş ile hem tanışmak hem de hayırlı olsun dileklerini iletmek için ziyarete geldiğini ifade eden Karakanlı, Vali Baruş'a kendisini kabul ederek makamında ağırladığı için teşekkür etti.
Ziyaretinden dolayı Gazi İbrahim Karakanlı’ya teşekkür eden Vali Baruş, "Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Bizler şehitlerimizi ve onların bize emanetleri olan yakınlarını, gazilerimizi ve ailelerini unutmamalıyız. Her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu belirtmek ve ifade etmek isterim" dedi.
Ziyaret sonrasında Vali Baruş birlikte çektirmiş oldukları fotoğrafı Gazi İbrahim Karakanlı’ya hediye etti.
Haber Merkezi






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!