
Tanıtım toplantısına yoğun ilgi olunca CHP’liler salona sığmadı. Birçok kişinin dışarıda kaldığı toplantıya yaklaşık 1.500 kişi katıldı.
Karsu birlik mesajı verdi
Ön seçime girecek olan 7 Milletvekili aday adayının son kez üyelerin karşısına çıktığı toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Kazım Karsu, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Tüm aday adaylarının çok değerli ve CHP’ye yakışır isimler olduklarını vurgulayan İl Başkanı Kazım Karsu, 7 Haziran akşamına kadar hiç yorulmadan ve ara vermeden tüm güçleriyle çalışmaları gerektiğini belirtti. Salondaki kalabalığın CHP’nin iktidara gidişinin göstergesi olduğunu söyleyen Karsu, tüm üyelerin aynı ilgiyi Pazar günü yapılacak olan ön seçime de göstererek CHP’nin bu demokrasi şölenine katkı sağlamaları gerektiğini dile getirdi.
Yüreklerde artık korkuya yer yok çünkü sizler varsınız
“Yüreklerde artık korkuya yer yok çünkü sizler varsınız” diyerek sözlerine devam eden Karsu; “Sizler Mustafa Kemal’in askerleri olduğunuz sürece korkuya mahal yoktur. Parsel parsel satılan ülke topraklarını CHP iktidarında geri almasını bileceğiz. Biz iktidar olduğumuz zaman güneydoğu sınırında sorun kalmayacak. Kimse bir daha Türk askerinin kafasına çuval geçiremeyecek. Atatürk’ün emaneti Türkiye Cumhuriyeti eski itibarına kavuşacak” şeklinde konuştu.
Aday adayları üyelerden oy istedi
İl Başkanı Kazım Karsu’nun konuşmasının ardından Milletvekili aday adayları sırayla kürsüye çıkarak CHP’li üyelere seslendiler. Aday adaylarından Tanju Özcan, Elfaz Temiz, Yusuf Renkli, Oktay Türesin, Burak Cop, Özaydın Çetin ve Gülşah Şanlı’da yaptıkları konuşmalarla üyelerden alkış aldılar.
Haber Merkezi






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!