
Bolu Bağışçılar Vakfı sponsorluğunda 13. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasına katılan İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencileri madalyalarla döndü.
Türk mutfağını dünyanın diğer mutfak kültürleri ile buluşturmak, ülkemizin aşçıları ile dünyanın önde gelen aşçıları arasında yakınlaşmayı ve bilgi alışverişini sağlamak amacıyla düzenlenen Uluslararası Mutfak Günleri yarışmasına katılan İzzet Baysal Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri, 34 ülkeden 2 bin 800 yarışmacının katıldığı yarışmadan ödüllerle döndü. Bu kapsamda öğrenciler için bir ödül töreni düzenlendi.
Düzenlenen ödül törenine Vali Vekili Mustafa Kemal Keskin, Vali Yardımcısı Ömer Eru, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Şerafettin Erbayram, bazı okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci veliler ve öğrenciler katıldı.
Açılış konuşmalarında söz alan Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Şerafettin Erbayram, öğrencileri bu önemli ve ciddi bir katılımın olduğu yarışmadan ödüllerle döndükleri için kutladı. "Bolu yararına müspet gördüğümüz her projeye Bolu Bağışçılar Vakfı olarak destek oluyoruz, öğrencilerimiz geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bizleri gururlandırdılar, kendilerini, ailelerini ve emeği geçen öğretmenlerini kutluyorum” dedi.
Öğrenciler 34 ülkeden 2 bin 800 yarışmacının katıldığı 13. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında Türk Mutfağı kategorisinde grup olarak, balık, ana yemek, makarna, tatlı ve pizza kategorisinde bireysel olarak yarışmış ve 1 altın, 7 gümüş, 12 bronz, 6 merit ödülü aldılar. Ödül töreninin ardından ise okulun geleneksel Pilav Günü'ne geçildi.
Haber Merkezi






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!