
20 Şubat 2015 tarihinde Irak'ın Basra kentinde, Basra Güzel Sanatlar Sergi Salonunda açılan ve 40 fotoğrafın yer aldığı Türkiye Irak Karma Fotoğraf Sergisine Türkiye'den 7 fotoğraf sanatçısı 17 eserle katılırken, Türkiye'den gönderilen eserlerin 12 tanesinin üç Bolulu fotoğraf sanatçısı Ümit Kozan Turpçu, Yüksel Bilgin ve Hamza Canbaş'a ait olduğu belirtildi.
Sevgi, doğa ve insan temalı açılan serginin, Türkiye ile Irak arasındaki iletişimi artırmak ve Kültürler arası bir köprü oluşturmayı amaçladığını anlatan Basra Valisi Ali Khalaf Abdul-Samed, Türk Irak Karma Fotoğraf sergisi ile iki ülke fotoğraf sanatçıların birbirleri ile kaynaşma imkanı bulduklarını ve Türkiye ve insanını fotoğraflarla tanıma imkanı bulduklarını söyledi.
28 Şubat'a kadar sürecek Türkiye Irak Karma Fotoğraf Sergisinin açılışın Basra Valisi Ali Khalaf Abdul-Samed yaparken, açılışa valilik üst düzey yetkilileri ile birlikte, Kültür Merkezi Müdürü ve Basra Üniversitesi Rektörü Salam İbrahim ve Basra Fotoğrafçılar Birliği üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Türkiye Irak Karma Fotoğraf Sergisine, Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Bilgin, Ümit Kozan Turpçu ve Hamza Canbaş'ın yanı sıra Türkiye'den, Emin Kanbur, Tuna Akçay, Orhan Yüzücü ve Mustafa Zengin isimli fotoğraf sanatçıları katıldı.
Haber Merkezi






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!