
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen, Bolu, Sakarya ve Kastamonu’da 150 polisin katılımıyla 18 eve düzenlenen eş zamanlı operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı.
UYUŞTURUCU SATIŞI YAPMIŞLAR
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışmada uzun süren teknik ve fiziki takibin ardından 150 polisin katılımıyla Bolu, Kastamonu ve Sakarya’daki 18 eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonlar sonrası gözaltına alınan 21 şüpheliden 5’i emniyetteki işlemlerinden sonra savcılığa getirildi.
Operasyonda gözaltına alınan şahıslar esrar, bonzai ve uyuşturucu madde satışı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındılar. İfadeleri devam eden 16 kişi Perşembe günü savcılığa sevk edilecek.
İHA






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!