
İnegöl, yaptığı açıklamada, pikap, otomobil ve kamyonetin araç filolarına katıldığını söyledi.
Daha iyi hizmetin yapılabilmesi için personelin yanı sıra araçlara da ihtiyacın olduğunu anlatan İnegöl, önemli bir eksikliklerinin daha giderildiğini kaydetti.
AA
Allah aşkına Mudurnu halkının onayını aldınız mı? Bir de sosyal demokrasiden bahsedersiniz. Sorsaydınız; Belediye Başkanımıza otomobil alacağız. Yerli mi olsun, yabancı mı olsun. 50-60 Bin TLmi olsun yoksa 100 bin TL mi? Halkı pahalı olanını alın diye onay verseydi ve siz o otomobili alsaydınız. Ama şimdi kamunun kıt kaynaklarını AKPli belediyeler gibi boşa harcamış oluyorsunuz. Ben CHPye oy vermiş bir insan olarak bu kararı verenleri kınıyorum.
Audi yerine bir Renaulta veya bir Forda binemiyor musunuz? Sosyal demokrat olan bir belediyeye bu durum bence hiç yakışmıyor. Mudurnunun eti ne budu ne? Belediye Başkanının kullandığı araçla bile insanlara örnek olması gerekir. Lüks Audi alınmasını doğru bulmuyorum.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!