
SEDAŞ Bolu İl Sorumlusu İsmail Doğandor, “Kar kışta olsa tüm tüketicilerimize en iyi hizmeti vermek için 7/24 görev başındayız. Son 30 yılda yağan en etkili kar bölgemizde elektrik şebekelerine çok fazla zarar vermese de ekiplerimizin sahadaki çalışmalarını oldukça güçleştiriyor” dedi.
SEDAŞ ekipleri arızalar yanında zorlu doğa koşullarıyla da mücadele veriyor. SEDAŞ 7/24 ekipleri ile kar altında hizmet vermek için özveriyle çalışırken, iletkenlerin üzerinde biriken buz yükleri elektrik hatlarında arızalara da yol açabiliyor.
“VALİLİK, KAYMAKAMLIK VE BELEDİYELERLE İLETİŞİM İÇİNDEYİZ”
Bolu’da etkisini gösteren ve yeni yıla girerken başlayan aşırı kar yağışı ve aşırı soğuklar elektrik şebekesinden çekilen enerjinin de Bolu ve çevresinde artmasına neden oldu. Kartalkaya ile Aladağ bölgesini besleyen ve araziden giden hatların üzerine yıkılan ağaçlar bölgeye enerji verilmesinde sorun oluşturdu. SEDAŞ yedek ekiplerini de devreye sokarak arızaya müdahale için dağa çıkarken, Kartalkaya yolunda çam ağacının yıkıldığını ve trafiğin kapandığını görünce SEDAŞ ekipleri ağaç motorları ile yıkılan ağacı kestiler ve yolu açtılar. SEDAŞ ekiplerine turistler ve yolda mahsur kalanlar alkışlarla teşekkür ettiler.
Bazı yerlere de yüksek kar kalınlığı nedeniyle SEDAŞ ekipleri arıza ihbarı aldıkları noktalara köylülerle işbirliği içinde, zincir takılan arazili traktörlerle ulaşmaya çalıştı.
SEDAŞ İl Sorumlusu İsmail Doğandor, SEDAŞ olarak Valilik yetkilileri ve Belediyeler ve Kaymakamlıklar ile de görüşerek çalışmalarımızı koordine ediyor, İl AFAD Müdürlüğü ve TEDAŞ’a da gelişmeler hakkında bilgi veriyoruz. Elektrik dağıtım hizmetimizi bir abone dahi elektriksiz kalmadan sürdürmek için ekiplerimizle 7/24 hizmet vermek üzere alarm halindeyiz. Sahada olup biteni yakından takip ediyoruz. Ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Bazen doğa koşulları ekiplerimizin ulaşımında engel oluştursa da koşulları zorluyoruz. Çevre köylerde yerel yönetimlerden ve köylülerden destek alıyoruz. Vatandaşlarımızın huzurla elektrik kullanması için tüm ekip, araç, gereçlerimiz ve tüm imkanlarımızla Bolu halkı için 7/24 görevdeyiz.” dedi.
Haber Merkezi






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!