
Kent Meydanında kartopu oynamak üzere Perşembe akşamı buluşan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği 1. sınıf öğrencileri, Bolu Valilik binası önünde fotoğraf çektirdiler. Daha sonra ise Merve Taşkıran isimli öğrenci Twitter hesabından Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'nı etiketleyerek "Valim diş hekimliği öğrencileri olarak sizi de bekliyoruz" tweeti attı. Bu mesajı gören Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ise kendilerine cevap vererek öğrencileri makamında çay içmeye davet etti.
AİBÜ Diş Hekimliği Fakültesi 1. sınıf öğrencileri Vali Zahteroğulları'nın bu mesajını gördü ve tüm sınıf arkadaşları ile birlikte Bolu Valiliği'ne gelerek, Vali Zahteroğulları ile birlikte çay içtiler.
"DAHA ÖNCE BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞMADIK"
Koyu bir sohbetin olduğu ziyarette öğrenciler, kendilerinin böyle bir davet beklemediklerini dile getirerek, tweeti görünce önce şaşırdıklarını daha sonra ise hep beraber karar verdikten sonra geldiklerini ifade ettiler. Daha önce böyle bir durumla karşılaşmadıklarını ve buraya gelince mutlu olduklarını belirten öğrenciler, Vali Zahteroğulları ile uzun soluklu bir sohbet gerçekleştirdiler.
"BOLU'NUN EN GÜZEL BİNASI VALİLİK'
Vali Zahteroğulları ziyarette öğrencilere nereli olduklarını, Bolu'yu nasıl bulduklarını ve öğrencilik hayatı ile ilgili hem kendi yaşadıklarını anlattı hem de öğrencilerle neşeli bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyarette öğrenciler, kardan yaptıkları ve kendi tabirleri ile 'Kardan Diş' adını verdikleri resimleri de gösterirken, Vali Zahteroğulları öğrencilere, Bolu gibi insanı ve kendisi güzel bir ilde oldukları, okudukları için şanslı olduklarını söyledi. Öğrencilerin, "Bolu'nun en güzel binası Valilik' demeleri üzerine Vali Zahteroğulları da Valilik Binasının eski resimlerini öğrencilere gösterdi ve tarihçesini anlattı.
"BURADA ÖĞRENCİ OLDUĞUNUZ İÇİN ŞANSLISINIZ"
Bolu'da yapılan ve yapılacak bazı sosyal ve sanatsal etkinlikler hakkında da öğrencilere bilgiler veren Vali Zahteroğulları, "Bolu insanı ve doğası ile güzel bir şehir. Allah bütün bu güzellikleri buraya bahşetmiş. Burada olanlar çok şanslı ve sizde burada öğrenci olduğunuz için çok şanslısınız. Ben Bolu'yu seviyorum ve sizlerin de seveceğine eminim. Her şeyden önce Bolu bir huzur kenti. Ailelerinizin de içini rahatlatacak bir durum bu. Onlardan uzaksınız ama sizler bizlere emanetsiniz. Bizler bu huzurun bozulmaması için uğraşıyoruz" dedi.
Vali Zahteroğuları ve öğrenciler daha sonra ise Valilik binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Haber merkezi






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!