
Haber: Ebru EYVAZOĞLU
CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Özaydın Çetin arasında süren dava Sulh Ceza Mahkemesinde görülmeye devam ediyor. Karara bağlanması beklenen dava CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz’ın ek süre talebi nedeniyle yeniden ertelendi.
Davada Özaydın Çetin ve Hüseyin Yıkılmaz hazır bulundu. CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Özaydın Çetin mutlak surette delillerin de ortada olması nedeniyle Yıkılmaz’ın kendisine hakaret ettiğini ve tehdit ettiğini söyleyerek, cezalandırılmasını istedi.
3 SAYFALIK YAZILI SAVUNMA VERDİ
Bunun üzerine CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz 3 sayfadan oluşan yazılı savunmasını okudu. Üzerine atılı bulunan suçları kabul etmediğini dile getiren Hüseyin Yıkılmaz, “Şikayetçi şahıs, şikayet tarihi itibariyle il yönetim kurulu üyesidir. Ben de Merkez İlçe Başkanıyım. Her ne kadar aynı partiye mensup olsak da farklı görüşlere, aykırı düşüncelere sahip olmamız normaldir. Ben şahsıma yönelik sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan yapılan açıklamalar nedeniyle, aynı sertlikte aynı üslupla cevap verdim. Ayrıca tehdit niteliği taşıyacak hiçbir ifade de bulunulmamıştır. Facebook’tan şikayetçi şahıs tarafından figüran, kabadayı, sıra sana da gelecek gibi sözler bana sarfedilmiştir. Şikayetçi şahsın benden önce sosyal paylaşım sitesinde bana yönelik söylediği sözlerin mahkemeye sunulması için ek süre talep ediyorum” dedi.
OCAK AYINDA HEP BURADAYIZ ZATEN
Ek süre talebi üzerine hakim 3 Mart tarihine duruşmayı erteledi. Ancak Mart ayının çok geç olduğunu dile getiren Özaydın Çetin, “Davalı şahıs daha önce Hüseyin İka ile olan davasında o tarihte bir Akepeli ile davam var demiştir. Mart ayı geç bir tarih. Bir hafta sonra görülebilir” dedi.
Bunun üzerine hakimin Ocak ayında davanın görülmesi teklifine Hüseyin Yıkılmaz “Ocak ayında 7 tane davam var. Ocakta katılmam mümkün değil. Ocak ayında hep buradayız zaten” sözlerini kullandı. Davanın 29 Ocak tarihine ertelenmesinde karar kılındı.
Olayın geçmişi:
Yerel seçim sonrasında Özaydın Çetin Facebook hesabından paylaştığı iletide “Bugün genel merkezde yapılan ve yerel seçim sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda Tanju efendi Bolu İl Belediye Başkanlığının kaybedilmesinin ASLİ ve TEK sorumlusunun kendisi olduğunu gizlemek için İl yönetimi olarak bizlere çalışmadığımız suçlaması yapmıştır! Süreci yerelde seçmen, genel merkez düzeyinde yetkililer gözlemlemiştir. Hadi ordan..... Sen hala milletvekili olduğun partiyi bile özümseyememişsin diyorum. Bu arada hodri meydan” ifadelerini kullandı.
Bu iletilerden sonra da Hüseyin Yıkılmaz aynı şekilde Facebook hesabından şu sözleri paylaştı:
“Özaydın ÇETİN, şer ittifakının kifayetsiz müfterisi bunlar seni aklamaz! Sen çalışmadın, kaçtın, lokallere saklandın, içki masalarında afyonlandın, abinden aldığın sıcacık eve kamufle oldun, herkes gördü faşşşladın, eğer elinden birşey geliyor da yapmıyorsan hatırım kalır!”, “Özaydın ÇETİN, Kıbrıscık'ın yüzkarası fırsatçı lümpeni... Parti tüzüğünü dahi okumamış kudretli goşist... Hiyanet çetesinin zavallı iblisi... Partilinin gözünde bir kubursun!”, “Özaydın ÇETİN sen ve borusunu öttürdüğün zavallı çıkar grubu bir ihanet çetesi, dibe vurmuş çapsızlarsınız! Bu örgütün en karanlık yerinde haklı yerinizi itina ile alacaksınız!”, “Özaydın ÇETİN sen ve borazancıbaşı olduğun balçık siyaseti 2004'te Becikoğlu ofisinde son buldu. Bu partinin on yılını heba ettiniz. Hesabı sorulacak! Bugün Cahit efendi ile kucak kucağa olan Yüksel CEYLAN'ın sahte gülüşleri de sizi aklamaz!”
Tartışma karşılıklı sosyal medya üzerinden sürerken Özaydın Çetin tehdit ve hakaret suçlamasıyla Hüseyin Yıkılmaz’a dava açtı.
görürüz artık HÜSAMIN ve HÜSONUN renk değiştirmiş suratlarını
sayın yıkılmazın tespitleri doğrudur.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!