
Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği üyesi olan belde ve ilçe Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri ve Belediye Başkanları Bolu Belediyesi’nin projelerini gezerek yerinde incelemelerde bulundu.
Meclis toplantısı öncesinde yapılan gezi programında Bebek Meyve bahçesi, Fidanlık da bulunan gen bahçesi, endemik bitkiler, Atık su arıtma tesisleri ve katı atık tesisleri hakkında bilgilendirme yapıldı. İnceleme gezisinin ardından Meclis toplantısı gerçekleşti.
Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği (BEKAB) 2014 Yılı Kasım Ayı olağan Meclisi 27.11.2014 tarihinde saat 15.30’da Bolu Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı. Birlik Başkanlığı’nı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yaptığı meclis toplantısında, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Belediye Meclis Üyeleri ve Bolu Belediyesi Meclis Üyelerinden oluşan BEKAB Meclis Üyeleri katıldı.
Birlik Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın açılış konuşmalarından sonra, Meclis Toplantısı’nda BEKAB’ın 2015 Yılı Çalışma Programı oybirliği ile kabul edildi. Çalışma Programı şu şekildedir: 01.04.2014 tarihinden itibaren ilçe ve beldelerde ayrıştırılarak çöp toplanmasına başlanacaktır. 01.04.2015 tarihinden itibaren Bolu merkez ilçe köylerinde ayrıştırılarak çöp toplanmaya başlanılacaktır. 01.08.2015 tarihinden itibaren ise tüm köylerde ayrıştırarak çöp toplanmaya başlanılacaktır. 01.01.2015-31.03.2015 tarihleri arasında Aktarma İstasyonu yapılacak ilçelerin yer tespiti, kamulaştırma ve izinlerin alınması süreçleri tamamlanacaktır. 01.01.2015-31.01.2015 tarihleri arasında Düzenli depolama ve Bertaraf Tesisi yönteminin ne şekilde olacağı belirlenecektir. 01.02.2015-31.03.2015 tarihleri arasında Düzenli depolama ve bertaraf tesisi ihalesi yapılacak ve sonuçlandırılacaktır. 01.01.2015-31.03.2015 tarihleri arasında ise Düzenli depolama ve bertaraf tesisi yapımı gerçekleştirilecektir.
BEKAB’ın Çalışma Programının onaylanmasından sonra ise, 2015 Yatırım Programı da oybirliği ile kabul edildi. Ardından, Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği (BEKAB)’ın 2015 Yılı Bütçesi 3.370.000 TL olarak oybirliği ile onaylandı. Birliğin yazışmalarında ve www.bekab.com.tr adlı web sitesinde kullanılacak olan birlik logosunun seçimi yapıldı. Meclis Toplantısı katılımcıların dilek ve temennilerini açıklamasının ardından sona erdi.
Haber Merkezi






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!