
BBP Gerede İlçe Teşkilatı, başkanını belirledikten sonra Gerede için önemli bir projeye el attı. Gerede Cumhuriyet Meydanı’nda İlçe Başkanı Erhan Karadağ önderliğinde bir araya gelen partililer, Gerede Cumhuriyet Meydanı çay bahçesinden Ziraat Bankasına geçiş güzergahında yayaların geçişi için şerit yapılmasını talep etti.
Gerede’de büyük bir eksikliğe değinen Karadağ, yaya geçidinin yapılması konusunda Belediye Başkanından istek de bulundu. Gerede Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması yapan BBP Gerede İlçe Başkanı Erkan Karadağ, Gerede’ye yanlışa yanlış, doğruya doğru demeye geldiğini, Gerede’nin hizmetinizde olacağını söyledi.
Gerede’de yaya geçidinin olmadığını gören Karadağ, “Belediye Başkanından bu konuda çalışma yapmasını istiyoruz. Bu çalışmadan dolayı eminim takdir alacaktır. Çünkü yayaların geçiş üstünlüğü vardır. Bolu’da bu konu valilik tarafından proje olarak yürütülüyor ve Bolu girişine ‘Yayaların geçiş üstünlüğü olduğu kent’ diye yazıldı. Bu uygulamayı sadece Bolu olarak düşünmüyoruz. Gerede, Yeniçağ, Göynük ve diğer ilçeler olarak düşünüyoruz” dedi.
Gerede’de yayalara önem verilmesi gerektiğine inanan Erkan Karadağ, “Gördüğümüz eksikliği sizlerin aracılığı ile kamuoyuna duyurmaya çalıştık. Bolu’da proje haline gelmiş bir uygulamanın burada da hayata geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kaymakamlığında bu konuya sessiz kalmayacağından eminim. Hizmetlerine doğrusuna doğru yanlışına yanlış demeye geldik. Allah nasip ederse artık Büyük Birlik Partisi Gerede’de hizmet verecek” diye konuştu.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!