
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Çalışma ve İş Kurumu ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği ortaklığı ile hayata geçirilen ‘Tarımsal Nüfus Gençleşiyor’ projesi kapsamında, Bolu’da kadın çiftçilere sertifikalı eğitim verildi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Çalışma ve İş Kurumu ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği ortaklığı ile hayata geçirilen ‘Tarımsal Nüfus Gençleşiyor’ projesi kapsamında, Bolu’da kadın çiftçilere verilen kurslar devam ediyor. Asıl amacı doğru tarım teknikleri kullanılarak kaliteli ve bol mahsul elde etmek olan kurslar sonunda kadın çiftçilere sertifika verileceği öğrenildi.
11-20 Kasım tarihleri arasında Demirciler Köyü’nde 21 kadın çiftçiye, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Nuray Karatepe tarafından “Bitki Zararlılarıyla Mücadele” kursu verildiği, kursiyerlerin soru ve cevaplarla derse interaktif katılımı sağlandığı ve kurs sonunda yapılan sınavla kadın çiftçilerin sertifika almaya hak kazandıkları bildirildi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!