
Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi Köroğlu Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından ‘Yeşilçam Türküleri’ adında bir konser düzenlendi. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde oldukça yoğun bir katılımla gerçekleştirilen konserde seslendirilen türküler dinleyenler tarafından büyük alkış aldı.
Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi Köroğlu Türk Halk Müziği Topluluğu, eski Türk Filmlerinde yer alan türkülerden derlenen ‘Yeşilçam Türküleri’ adında bir konser gerçekleştirdi. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ve eşi, Vali Yardımcıları Ömer Eru ve Mustafa Kemal Keskin, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Birbirinden güzel otuza yakın türkünün seslendirildiği konserden sonra Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, koroya sponsor olan iş adamı Orhan Uçar’a teşekkür plaketi takdim etti. Koro Şefi Tahsin Arslan’ın plaketini ise Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu verdi.
Vatandaşlar konserin sonunda Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’nın bir sürprizi ile karşılaştı. Sahnede yaptığı konuşmada öncelikle Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu’na teşekkür eden Zahteroğulları, daha sonra ‘Benim sesim çok iyi değil ne şarkı ne de türkü söyleyemem. Fakat sizler için bir şiir okuyabilirim” dedi. Konuşmasının ardından Vali Zahteroğulları’nın okuduğu, Bekir Sıtkı Erdoğan’ın Hancı şiiri vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!