
Gerede Melih Gökçek Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreye; Genel Merkez Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Milletvekilleri Fehmi Küpü ve Ali Ercoşkun, İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve çok sayıda partili katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, Ak Partinin kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren aziz milletin değerlerine birlik ve beraberliğine gösterdiği sadakatle darbe anlayışını vesayet sistemini sona erdiğini belirterek, “Ak Parti milletimizin sinesinden milletimizin değeri olarak çıkmış. Aydınlıklara ulaşmak için kurulmuştur. Ak Parti bu süreçte gayretli ve azimli çalışmalarıyla birçok önemli vazifeleri başarmıştır’’ dedi.
Türkiye’de Ak Parti ile birlikte her alanda önemi adımlar atıldığına değinen Şafak, “Memleketimizin çevresini değiştirip ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma, adaletten emniyete kadar her alanda ülkemizi ve insanımıza yakışır adımlar atmıştır. Ak Parti 1. Olağan Kongresinde halkın oyu ile seçilen Kurucu Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ve kongrede tüm delegelerin ortak oyu ile seçilen Genel Başkanımız ve Başbakanımız ortaya koyduğu örnek tablo Türk Siyasi tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır. Bugün 5. Olağan Kongremizle 2015 seçimlerden başarı ile çıkmak milletimize söz verdiğimiz gibi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmaktır. Bugüne kadar siyaseti yükselten ve itibar kazandıran partimiz, 5. olağan kongresiyle hedeflediği güç ve milli birlik ve beraberlikten aldığı güçle mili iradeyi hakim kılmaya devam edecektir” diye konuştu.
Ak Parti’nin yeni dönemde de milletin sesi olmaya ve gönül bağı kurmaya devam edeceğini vurgulayan Ali Şafak, “5 olağan Kongremizin partimize milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Çıkmış olduğumuz bu yüce yolda Yüce rabbim yar ve yardımcımız olsun’’ dedi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!