
Bolu Belediyesi Başkanı Alaaddin Yılmaz, 12 Kasım 1999 Depreminin Yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayımladı. Yılmaz mesajında; “Böyle acıların bir daha yaşanmaması için Allah’a dua ediyorum. Bizlere düşen o günleri unutmamak ve gelecek kuşaklara da unutturmamak” dedi.
Türkiye’nin yaşadığı en büyük ve en acı felaketlerden birisi olan, 845 vatandaşımızı kaybettiğimiz ve 4 bin 948 vatandaşımızın yaralandığı 12 Kasım 1999 depreminin yıldönümünde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz bir mesaj yayımladı. Böylesine acıların millet olarak bir daha yaşanmaması için dua ettiğini belirten Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Başbakanlık Kriz Merkezi’nin verilerine göre 12 Kasım 1999 Cuma günü saat 18.57’de meydana gelen ve merkez üssü Kaynaşlı olan depremde 30 saniye içerisinde, 845 kişi ölmüş, 4 bin 948 vatandaşımız da yaralanmıştı. Aradan geçen 15 yıla rağmen acılarını hep birlikte yaşadığımız 12 Kasım 1999 depreminde, hepimiz derinden sarsıldık. Sadece Bolu’da 48 canımızı kaybettik ve 353 insanımız yaralandı ve pek çok binamız ağır, orta ve az hasarlı hale geldi. Millet olarak yaşadığımız bu acı felaketin tekrarlanmamasını yüce rabbimden niyaz ediyorum ve depremde hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Bize düşen bu acı felaketi hiçbir zaman unutmamak ve bundan ders çıkararak yapılarımızı daha sağlıklı şekilde inşa etmektir. Ayrıca diğer bir görevimizde gelecek kuşaklarımızı bilinçlendirmek için bu tür felaketleri unutmamak ve unutturmamaktır”






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!