
Haber: Ebru EYVAZOĞLU
Bolu’da tarihi yapısına uygun olarak onarılarak kadınlar için kapsamlı bir güzellik merkezine dönüştürülen Sultan Hamamı’nın açılışı için geri sayım başladı. Ancak Sultan hamamı projesinin genişletilmesine karar verilerek, hamamın etrafı da projeye dahil edildi. Sultan Hamamı’nın güney tarafında bulunan kahvehane ve arazi de projeye alınarak, bir bütün olarak tasarlanacak.
Kadınlara yönelik güzellik merkezi olması dışında etrafındaki kahvehane ve arazinin de tasarlanmasıyla erkeklerin de faydalanacağı kafeterya, sosyal tesis gibi şeyler planlanacağını belirten Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, burası ile ilgili proje çalışması yapanlardan birinin Yaşlılar Köyü Projesinin mimarı olan Alman Mimar İngo Tinteman olduğunu söyledi.
Almanya’nın Neuss kentinden gelen ve akıllı ev, Yaşlılar Köyü projesinde de sık sık adı geçen Alman Mimar İngo Tinteman, Sultan Hamamı ve güney çevresini kapsayacak geniş bir proje tasarlayacak. Bölgede inceleme yapan Titeman hamamın etrafında bulunması gereken sosyal tesisler ve yerleşim şekli konusundaki fikirlerini projesine aktaracak.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!