
Yaşlılar Köyü’ projesi için Almanya’nın Neuss kentinden gelen proje ortakları Bolu’da toplantılar yaparak projenin inşa edileceği alanda incelemelerde bulundular. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz; ‘Yaşlılar Köyü’ projesi ile hem dünyanın hem de tüm Türkiye’nin gözünün Bolu’da olacağını belirtti. Başkan Yılmaz, dünyanın en büyük sorunlarından birinin de yaşlılık olduğunu ve dünya nüfusunun giderek yaşlandığını ifade etti.
“Yaşlılar köyü için incelemeler gerçekleştirdik”
Marka Şehir Bolu ve 2.Köroğlu Festivali’ne katılmak üzere Neuss Belediyesi’nden Mimar İngo Tinteman, Neuss Belediye Başkan Yardımcısı Herbert Nappen ve beraberindekiler Bolu’ya geldi. Neuss Belediyesi’nden gelen ekip yaşlılar köyünün inşa edileceği alanda inceleme yaparak toplantılar gerçekleştirdiler. Mimar İngo Tinteman basın mensuplarına yaşlılar köyü projesinin detaylarını anlattı. Tinteman; “Proje ile ilgili belli bir aşamaya geldik. Yol haritamız belli önümüzdeki ayın 27’sinde Almanya’da yaşlılar köyü ile ilgili bir toplantı gerçekleştireceğiz. O tarihe kadar birbirimize ödevler verdik. O toplantıya kadar ödevlerimizi bitirip proje ile ilgili çok kısa zamanda müjdeler vereceğiz. Misafirperverlikleri için başta Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a sonra ise ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Bolu’daki büyük değişim şaşırttı
Tinteman, açıklamasının devamında Bolu’ya sıklıkla geldiklerini fakat her geldiklerinde Bolu’da bir değişimle karşılaştıklarını söyledi. Tinteman, Neuss Belediye Başkan Yardımcısı Herbert Nappen en son yedi yıl önce Bolu’ya geldiğini bu geldiğinde ise şehirde kısa süre içerisinde yaşanan değişim nedeniyle Bolu’yu tanıyamadığını ve çok şaşırdığını ifade etti.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!