
Ergün açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Akp il başkanı benim hakkımda ileri geri konuşmuş “ahlaktan” ve “hukuk”tan bahsetmiş. Kendilerinin siyaseti ahlaklı yaptığından ve hukuk önünde hesaplaşmaktan bahsetmiş.
Soruyorum kendilerine;
12 yıllık iktidarları boyunca, çiftçiye “ananı da al git” derken bu ahlakları neredeymiş?
12 yıllık iktidarları boyunca, köylüye “bi takla at da görelim” derken ahlakları neredeymiş?
12 yıllık iktidarları boyunca, vatandaşa “askerlik yan gelip yatma yeri değildir” derken ahlakları neredeymiş?
Madenciye, “iyi öldüler” erken ahlakları neredeymiş?
Kendisini protesto eden vatandaşlara “çapulcular”,”kız mıdır, kadın mıdır”, “kızlı-erkekli”,”Yahudi dölü” derken ahlakları neredeymiş?
Daha 14 yaşında polis tarafından katledilen Berkin’e “terörist” deyip, annesini meydanlarda yuhalatırken ahlakları nerede imiş?
Soma’da katledilen 301 madenci yurttaşımız için, bir bakanını bile feda etmezken ahlakları neredeymiş?
Daha dün ülkesinde yaşayan azınlıklara saygısızlık yaparken ve “af edersiniz Ermeni diyenler var” derken ahlakları neredeymiş?
Daha dün Demirtaş “zaza”, Kılıçtaroğlu’na “alevi” derken ve yurttaşları ayrıştırırken ahlakları neredeymiş…
Bu liste uzar gider, o yüzden kimse bu memlekette komünistlere “ahlak” dersi vermeye kalkışmasın. Bizim de kuru gürültüye pabuç bırakacağımızı zannetmesinler. Komünistler dünya da ki hiçbir diktatöre boyun eğmemiştir. Eğer komünistler korksaydı; Hitler’den, Mussolini’den, Franco’dan korkarlardı, biz ise “bozuntu”sundan hiç korkmayız.
Bir de şu hukuk mevzusuna gelelim bu seçimlere 3 tane CB adayı varken afişlerde yazılanları üzerinize alınıp hukuku adres göstermeniz son derece “MANİDAR”. Eğer memlekette bir hukuk bıraktıysanız evet hukuk önünde hesaplaşırız. Ancak memlekette hukuktan bahsetmek mümkün değildir. Ha şunu diyorsanız anlarım, komünistlerle “RTE hukuku” içinde hesaplaşacağız o ayrı. Yalnız bu ülkede komünistleri parelelcilerle karıştırmayın. Son söz olarak bu ülkede komünistler, her türlü baskı ve yıldırma politikalarına rağmen mücadelelerine devam edeceklerdir. Faşizme boyun eğmeyeceğiz.”






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!