
BGC Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette basın mensupları Vali Ahmet Zahteroğulları’nı kapıda karşıladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Bolu’nun turizm çalışmaları ele alındı. Gazetecilerin kamuoyunu bilgilendirmede önemli unsur olduğunu ifade eden Vali Zahteroğulları, “Sizlerle yeni bir araya gelebildik. Göreve başladığım günden sonra yoğunluk nedeniyle pek fazla bir araya gelmemiz mümkün olmadı. Sizler kamuoyunu bilgilendirmede önemli rol oynuyorsunuz. Yayınladığınız haberler, yazdığınız notlar büyük önem taşıyor. Asıl önemli olan Bolu yararına beraber çalışmaktır” dedi.
Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör de ziyaretinden dolayı Vali Ahmet Zahteroğulları’na teşekkür ederek, “Bizler kamuoyunu bilgilendirme adına büyük bir görev üstlendiğimizin farkındayız. Eleştiriler her zaman olacaktır. Ancak bu eleştirilerin Bolu yararına olması hepimiz için önemlidir. Bizler BGC olarak sadece eleştirmek için eleştirmeyi uygun görmüyoruz. Bu yönde çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Konuşmalardan sonra Vali Zahteroğulları ve gazeteciler, Bolu’da son günlerde yaşanan gelişmeler ve turizm çalışmalarını değerlendirdi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!