
Sohbet havasında geçen ziyarete İzzet Baysal Mütevelli Heyeti Üyeleri, İzzet Baysal Vakfı Genel Koordinatörü Mustafa Yaman ve İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu da hazır bulundu. Vali Ahmet Zahteroğulları’na kendilerine vakit ayırıp kabul ettiği için teşekkür eden İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, “Vakıf olarak Bolu’nun eğitim ve sağlık alanında yaptığımız hizmetlere sizin de desteğiniz sayesinde hız kesmeden devam ediyoruz. Her geçen yıl eserlerimize daha da yenilerini ekliyoruz. Bizlere yaptığınız destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Bolu’ya eğitim ve sağlık alanında sayısız yardımı bulunan bir vakfın başkanı ve mütevelli heyetini ağırlamaktan dolayı memnun olduğunu belirten Vali Zahteroğulları, “İzzet Baysal Vakfı gibi vakıflar sayesinde Bolu daha da gelişerek daha yaşanabilir bir kent olma yolunda ilerliyor. Vakfın ve şahıs olarak Sayın Ahmet Baysal önderliğinde diğer hayırseverlerin katkıları Bolu için çok önemli. Ben de elimden geldiği kadar sizlerin her zaman yanınızdayım” diyerek vakfa her zaman yardımcı olacağını da sözlerine ekledi.
Yapılan görüşmede, İzzet Baysal Vakfının ve ayrıca Solmaz-Ahmet Baysal ailesinin halen devam eden ve planlanan yatırmaları konusunda görüş alışverişinde bulundu.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!