
BESOB Başkanı Tahir Gayret, Nihat Alpat Öztürk’ün adaylık açıklamasındaki sözleri üzerine bir basın açıklaması yaptı. Öztürk’ün eleştirilerine Tahir Gayret, “Tarihi Ahi Evran düsturuyla yoğrulmuş; kuruluş amacı Esnaf ve sanatkârlarımıza hizmet olan teşkilatlarımızın güçlü yapısının; 4 Mayıs 2014 Tarihinde yapılacak BESOB Genel Kurulunda aday olduğunu açıklayanlar tarafından yıpratılmaya çalışıldığını üzüntüyle karşılıyoruz” dedi.
Yazılı bir açıklama yayımlayan BESOB Başkanı Tahir Gayret şunları söyledi: 'Daha önceden bu teşkilatlara hizmet ettiğini düşünüp de; görev yaptıkları dönemlerde esnaflarımızın yararına herhangi bir projeyi hayata geçirmeyenlerin; kendi dönemlerini yıprattıkları yetmiyormuş gibi, Bugün bu görevleri yerine getiren; Bolu Belediyemizle birlikte, esnaflarımızı ilgilendiren projelere destek veren yöneticileri hedef alan beyan ve açıklamaların değerlendirmesini esnaflarımızın ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
BESOB'a yeni dönem için adaylığını açıklayanların, yargıya intikal eden konularda yargı sürecinin devam etmesine rağmen; kendilerini yargının üstünde görmeye hakları olmadığı gibi; yargısız infaz yapmaları; bu görevlere talip olanların aymazlığı olarak değerlendirilmektedir.
Ayrıca hukuk devletinde yaşayanların, kişilerin seçme ve seçilme haklarına saygı duymadan kendilerini hukukun üstünde görerek adaylığımızı yönlendirmeleri ve yaptıkları açıklamaların kendilerine çıkar sağlayacağını ummalarını da kendilerinin hayal ve rüya aleminde yaşadıkları olarak değerlendirmekteyiz.
Dün olduğu gibi bugün ve yarında, kanunların bizlere vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarının giderilmesi ve çözümleri konularında hükümetlerimizle, ilgili kurum ve kuruluşlarımızla esnaflarımızdan aldığımız güçle çalışmalarımıza devam edeceğimizi esnaflarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.”
seni bu beyanatı veren yanındaki bolulu yönetimdekiler utansın






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!