
Ak Parti Mudurnu İlçe Başkanı Sezai Gündoğdu, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi ilçe siyasetine dair açıklamalarda bulundu. Gündoğdu yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:
“30 Mart 2014’te yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde partimizin adayı olarak bir önceki belediye başkanımız Metin Soygür aday gösterilmiştir.
Mudurnu son 5 yılda çok şeyler kaybetmiştir. Zararın neresinden dönülürse kardır. 5 yılda bir elinize fırsat gelmektedir. Kendi geleceğimiz, çocuklarımızın geleceği ve torunlarımızın geleceği için bu fırsatı çok iyi değerlendirmemiz gerekmektedir.
Hükümetimizin de desteği ile başkanımız Metin Soygür’ün başkanlık dönemindeki icraatlarını gördünüz. Mudurnu’muzun 50 yıllık sorunlarına neşter vurulmuştur. Daha yapacak çok işimiz var. Başkanımızın tecrübeleri ve enerjisi ile hükümetimizin gücünü sizlerin desteği ile birleştirerek Mudurnumuz hak ettiği gelişmeyi sağlayacaktır.
Partimizin ve başkanımızın Mudurnu için yapacağı büyük projeleri seçim kampanyası döneminde siz değerli halkımız ile paylaşacağız. Mudurnu’muzun geleceği için desteklerinizi bekler, saygılar sunarım.”
ne kaybetmiş bitane örnek söyle






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!