
Haber: Abdullah Ceyhan
Yeni yıla Bolu kent meydanında girmek isteyen yüzlerce vatandaş, dün akşam saatlerinden itibaren sokaklara akın etti. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için Il Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. 10’dan geriye sayım ile girilen 2014 yılının ilk dakikaları, sokaklardaki eğlenceler ile geçti. Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar görev yapan emniyet mensuplarını selamladı. Durmuşlar , “Can güvenliğinizi tehlikeye atmadan vatandaşların güvenli bir şekilde eğlenmelerini sağlayan. Vatandaşların can ve mal güvenliği sizlere emanet hayırlı görevler” dedi.
MÜLTECİ ŞOV
Kent Merkezi’nde dilek balonu uçuran vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu. Özellikle çeşitli ülkelerden gelerek kente yerleşen ailelerin çocukları, yöresel şarkılarını söyleyip kendi folklor oyunlarını oynadı. Danslara Bolulu vatandaşlar da eşlik etti.
RENKLİ BAŞLADI TATSIZ BİTTİ
Yol kesip geçen arabaları sallayan gençler ise eğlencenin dozunu kaçırdı. Kutlamaların ardından kavga çıktı. Aldıkları alkolün etkisiyle eğlencenin sınırlarını zorlayanlar ara sokaklarda kavgaya tutuştu. Bıçakların ve taşların kullanıldığı kavgaya çok sayıda çevik kuvvet ekibi müdahale etti. Yaşanan olaylarda çok sayıda kişi hafif yaralandı. Kavgaya karıştığı tespit edilen şahıslar gözaltına alındı. Yaralanan ve Türkçe bilmeyen bir mültecinin ise yardımına polisler koştu. İngilizce konuşan polis ekipleri, gence kendisini darp eden şahısların kaç kişi olduklarını ve eşgallerini sordu.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!