
Haber: Mehmet KORKUSUZ
Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı’nın yeniden Alaaddin Yılmaz olarak açıklanmasının ardından partide tüm gözler diğer adaylıklara çevrildi. İlçe belediye başkan adayları için öngörülen tarihte açıklama yapılmaması Başkent’teki kritik gündemle ilişkilendirilirken, konuya ilişkin yorum Ak Parti cephesinden geldi.
Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, aday belirleme sürecinin hızla devam ettiğini, adaylık açıklamalarında değerlendirmelerdeki gibi bir gecikmenin bulunmadığını söyledi. Adaylıkların yılbaşından sonra açıklanmasını beklediklerini ifade eden Sayın, “Süreç önceki seçimlerin aksine daha hızlı ilerliyor diyebilirim. Parti genel merkezimiz aday belirleme noktasında son çalışmaları yapıyor. En hayırlı ve en doğru kararların alınacağından şüphem yok” ifadelerini kullandı.
Ak Parti Milletvekili Ali Ercoşkun ise, konuya ilişkin açıklamalarına 2009 Yerel Seçimleri’nden örnek verdi. 29 Mart 2009’da gerçekleşen önceki seçimlerde adayların Ocak Ayı’nın ortalarında açıklandığını kaydeden Milletvekili Ercoşkun, “Partimiz adaylıkları ilan etmiş değil ama bu bir gecikmenin bulunduğunu da göstermez. Çünkü 2009’da Ocak ayının ikinci haftasında adaylıklar açıklanmış ve seçimlere girilmişti. Şu an süreç devam ediyor. Parti genel merkezi bu konu en doğru kararı verecektir. Bundan kimsenin kuşkusu bulunmasın” diye konuştu.
sıkıntı warrrr her yerde






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!