
Proje kapsamında İlçemizdeki okullara atık pil toplama kutusu dağıtımı gerçekleştirildi. İlkokul, ortaokul ve liselerin katılacağı kampanya ile öğrencilere çevre bilincini aşılamak ve böylelikle ilerleyen yıllarda daha temiz ve yaşanabilir bir çevreye kavuşmak hedefleniyor.
Atık pillerin toprağa, suya ya da yakılması sonucu havaya karışmasının insan ve çevre sağlığı açısından olumsuz etkilere sahip olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ömer Baygın; “Atık pillerin toprağa karışması, denizlere, akarsulara atılması durumunda içerdikleri kimyasal maddeler sebebiyle çevrenin kirlenmesine yol açmaktadır. Bu kirlenme kısa sürede gerçekleşmeyip yapılan araştırmalarda, 5-15 yıl gibi bir sürede etkisini gösterdiği doğrulanmıştır. Öğrencilerimize çevre bilinci kazandırmak ve daha duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla atık pil toplama kampanyası düzenlemeye karar verdik” dedi.
Proje süresinde toplama merkezlerinde toplanan atık piller belli aralıklarla Gerede Belediyesi tarafından toplanarak, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneğine (TAP)’a gönderilerek geri dönüşümü sağlanacak.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!