
Yaklaşan kurban bayramı öncesi kaçan büyükbaş kurbanlıklar, yol güzergâhlarında sürücülere zor anlar yaşatıyor. Büyükbaş hayvanlara yolların geçiş amaçlı kullandırılarak, yol boyunca trafik akışında ayrı bir çile ile karşılaşılıyor.
Gerede Belediyesi, anonslar aracılığıyla hayvan sahiplerine uyarılarda bulunurken, zaman zaman cadde ve sokaklar ile trafik akışının yoğun hissedildiği otoyol istikametinde, yaya ve sürücüler büyükbaşlarla mücadele ediyor.
Sürü eşliğinde yolları işgal eden büyükbaşlara, vatandaşın tepkisi büyüyor. Özellikle, cadde ve sokakları dışkıları ile kirleten büyükbaşların, barınma ve beslenme gibi ihtiyaçlarının şehir merkezine belirli bir kilometre mesafede bulunan çiftlik veya barınaklarda giderilmesi, vatandaşların talepleri arasında izlenirken, bir kısım vatandaş da “Çile büyükbaş çile” diyerek, dert yakınıyor.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!