
Makine ve ekipman destek ödeneğinden Gerede’nin de yararlanacağı bildirilirken, çiftçilerin, mahsul üretiminde tarımsal teknolojinin tüm imkanlarından istifade edebilmesi sağlanacak.
Teknolojiye dayalı bir üretim faaliyetiyle, üretim kapasitesinin artırılmasının amaçlandığı ek ödenek desteğinde 70 çiftçinin yüzü gülecek.
Çağın ihtiyaçları gereği, el emeğinin minimize edilmesi yoluyla, mahsul yetiştiriciliğinde çiftçilerin zamandan ve emekten tasarruf edebileceğini ifade eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bolu İl Müdürü İsmail Taş, “Ek bütçe ile beraber, toplamda 209 kişi desteklemelerden yararlanacak ve toplam 950.115,79 TL hibe desteği ödemesi yapılacaktır. Bolu’nun tüm ilçelerini yeni uygumlalar ile tanıştıracağız. Bu konuda, bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Çiftçilerimizin daha rahat koşullarda teknolojinin el verdiği imkânlarla verim almasını istiyoruz. Verime bağlı olarak, üretimde artış sağlanarak, kapasitenin yükseltilmesini arzuluyoruz. Sınırlı bir üretimden sınırsız bir üretim yöntemine geçişle, ürün kayıplarının daha az seviyeye indirgenmesini hedefliyoruz. Bolu, tarımsal kalkınmaya elverişli bir il. Kalkınma politikalarımızı, ilçe müdürlüklerimizle birlikte uygulamaya alacağız. Bu uygulamalar sonucunda, ekonomik kalkınma seviyemizi üst noktalara taşıyacağız. Bolu, Gerede’nin en büyük ilçesi olduğundan, ağırlığımızın büyük bir ekseriyetini Gerede’ye yönlendireceğiz. Diğer ilçelerimize de desteklerimizi sürdürerek, teşvik çemberimizi daha da genişleteceğiz.” dedi.
gıda ve hayvancılık konusundaki teşvik uygulamaları bolu için çok önemlidir.keşke üniversitemizin değerli hocalarının bu konularda hazırladıkları projeleri ve gerek tarım ve gerekse bolunun sanayisi ile ilgili yazılarını da okuyabilsek.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!